Χαιρετισμός

 Αγαπητοί φίλοι,

Σας καλωσορίζω στην νέα Ιστοσελίδα του Τμήματος Φυσικοθεραπείας! Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για τα προγράμματα των προπτυχιακών και των μεταπτυχιακών μας σπουδών και την ευρύτερη δραστηριότητα του Τμήματος.

Το Τμήμα Φυσικοθεραπείας του Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας είναι ένα τμήμα καταξιωμένο, με έντονη εξελισσόμενη δυναμική.   Προσπαθεί συνεχώς να βελτιώνει τις υπηρεσίες, τις εγκαταστάσεις και τα προγράμματα σπουδών που προσφέρει, στην κατεύθυνση που υπαγορεύουν οι εξελίξεις της επιστήμης.  Φιλοδοξία μας είναι η περίοδος των σπουδών για τους φοιτητές του Τμήματός μας να είναι από τις πιο παραγωγικές της ζωής τους όσο αφορά την ανάπτυξη των πνευματικών τους δυνατοτήτων και δεξιοτήτων αλλά και μια περίοδος με έντονη εξωστρέφεια, δυναμισμό και συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις του τμήματος και της πόλης μας.

Με την νέα ιστοσελίδα θέλουμε να αναβαθμίσουμε την ποιότητα της επικοινωνίας μαζί σας και να αναδείξουμε με έναν απλό και άμεσο τρόπο το όραμα αλλά και το έργο του Τμήματός μας.  Όπως κάθε τι νέο, ενδέχεται να παρουσιάσει δυσχέρειες  που όμως θα ξεπεραστούν πολύ σύντομα. Σε κάθε περίπτωση, με μεγάλη χαρά θα δεχτούμε τα πρώτα σας σχόλια.

Με εκτίμηση,
Ιωάννης Πουλής, Αναπληρωτής Καθηγητής
Πρόεδρος Τμήματος